Református templom
Duna
Római út

DUNAALMÁSI HÍRADÓ


tovább...

Magyar Falu Program

Főoldal

Magyar Falu Program

Dunaalmás Község Önkormányzata az alábbi új gépeket és eszközöket vásárolta az MFP-KKE/2020 kódszámmal ellátott "Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés" című pályázat keretében:

- Antonio Carraro TIGRE traktor

- Bonatti tolólap

- Rondini műtrágya- és homokszóró

- Caroni függesztett szárzúzó

- Caroni hátkidobós fűnyíróasztal

 

 

                                            

                                         

 

Dunaalmáson a Polgármesteri Hivatal felújítása megtörtént. A felújítási munkák villanyszerelési, épületgépészeti és belső felújítási munkákat tartalmaztak: energetikai korszerűsítés, melynek keretében

felújításra került a teljes fűtési rendszer (kazáncsere, csőhálózat és a hőleadók cseréje) és az épület teljes villamos hálózata (vezetékek, kapcsolók, világítás berendezései), illetve a belső felújítás keretében

a falak vakolatjavítás után új festést kaptak. A burkolatok kicserélésre kerültek (járólapozás, csempézés, laminált parketta padlóburkolat készítése).

 

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 5 000 000 Forint támogatást nyert el a Kék Duna Óvoda udvarának bővítésére és az óvodához tartozó parkoló kialakítására.

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 4 995 418 Forint támogatást nyert el közterületi játszótér fejlesztésére.

 

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 1 884 697 Forint támogatást nyert el a közösségszervezés minőségének javítására fordítható eszközbeszerzésre, amelyből 50 db rendezvényszék, 1 db hangfal állvány szett, 10 db rendezvényasztal, 1 db kábel szett, 1 db Allen&Heath ZED-10i hangkeverő, 1 db Denon DN 300C MKII lejátszó egység, 1 db Hill Audio Dupla kézi vocal szett, 2 db Invotone EVA-15A aktív hangfal vásárlása és ezek beüzemelése történt meg.

 

                                              

 

                                              

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 39 985 884 forint támogatást nyert el a Lilla utca útburkolatának teljes felújítására.

                                          

 

A Magyar Falu Program keretében a Polgármesteri Hivatal udvarán egy kocsiszín, könnyűszerkezetes tároló került kialakításra, melyben a kommunális eszközeink tárolását tudjuk megoldani. A projekt keretében a házasságkötő terem bútorzatának cseréje is megtörtént. 

                                         

A Magyar Falu Program keretében Dunaalmás Község Önkormányzata 20 db sörpad garnitúrát és pavilon sátrakat vásárolt, továbbá egy fő közösségszervezőt alkalmazott teljes munkaidőben. 

Bejelentkezés