Református templom
Duna
Római út

DUNAALMÁSI HÍRADÓ


tovább...

Magyar Falu Program

Főoldal

Magyar Falu Program

Dunaalmás Község Önkormányzata az alábbi új gépeket és eszközöket vásárolta az MFP-KKE/2020 kódszámmal ellátott "Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés" című pályázat keretében:

- Antonio Carraro TIGRE traktor

- Bonatti tolólap

- Rondini műtrágya- és homokszóró

- Caroni függesztett szárzúzó

- Caroni hátkidobós fűnyíróasztal

 

 

                                            

                                         

 

Dunaalmáson a Polgármesteri Hivatal felújítása megtörtént. A felújítási munkák villanyszerelési, épületgépészeti és belső felújítási munkákat tartalmaztak: energetikai korszerűsítés, melynek keretében

felújításra került a teljes fűtési rendszer (kazáncsere, csőhálózat és a hőleadók cseréje) és az épület teljes villamos hálózata (vezetékek, kapcsolók, világítás berendezései), illetve a belső felújítás keretében

a falak vakolatjavítás után új festést kaptak. A burkolatok kicserélésre kerültek (járólapozás, csempézés, laminált parketta padlóburkolat készítése).

 

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 5 000 000 Forint támogatást nyert el a Kék Duna Óvoda udvarának bővítésére és az óvodához tartozó parkoló kialakítására.

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 4 995 418 Forint támogatást nyert el közterületi játszótér fejlesztésére.

 

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 1 884 697 Forint támogatást nyert el a közösségszervezés minőségének javítására fordítható eszközbeszerzésre, amelyből 50 db rendezvényszék, 1 db hangfal állvány szett, 10 db rendezvényasztal, 1 db kábel szett, 1 db Allen&Heath ZED-10i hangkeverő, 1 db Denon DN 300C MKII lejátszó egység, 1 db Hill Audio Dupla kézi vocal szett, 2 db Invotone EVA-15A aktív hangfal vásárlása és ezek beüzemelése történt meg.

 

                                              

 

                                              

 

Dunaalmás Község Önkormányzata a Magyar Falu Programban benyújtott pályázat keretében 39 985 884 forint támogatást nyert el a Lilla utca útburkolatának teljes felújítására.

                                          

 

A Magyar Falu Program keretében a Polgármesteri Hivatal udvarán egy kocsiszín, könnyűszerkezetes tároló került kialakításra, melyben a kommunális eszközeink tárolását tudjuk megoldani. A projekt keretében a házasságkötő terem bútorzatának cseréje is megtörtént. 

                                         

A Magyar Falu Program keretében Dunaalmás Község Önkormányzata 20 db sörpad garnitúrát és pavilon sátrakat vásárolt, továbbá egy fő közösségszervezőt alkalmazott teljes munkaidőben. 

                                           

A Magyar Falu Program keretében a Dunaalmás Község Önkormányzata tulajdonában lévő temető területén álló ravatalozó külső és belső felújítása valósult meg. A cseréptető és a bádogozás teljes cseréjére került sor. Az épület bal hátsó sarkában egy modern, tiszta WC és mosdó, valamint elektromos temperáló fűtés kialakítása valósult meg. Belső terében új térburkolat került kialakításra. Új hőszigetelt nyílászárók és a belső falburkolat cseréje is megvalósult. Az épület fedett
előteréhez hozzáépítésre került egy előtető, illetve járda kialakítása is megtörtént a ravatalozó körül.

Bejelentkezés